Direct naar content

Voor jongeren

Vragen van jongeren

  • Yeph helpt jongeren en gezinnen met ingewikkelde problemen die in de regio Utrecht wonen. Yeph medewerkers hebben veel ervaring hiermee opgedaan. Yeph is een samenwerking van 3 zorgorganisaties, namelijk Youké, Pluryn en ‘s Heeren Loo. Voordat je met Yeph te maken krijgt, is er altijd al hulp van andere organisaties. Yeph is daarop een aanvulling.

  • Yeph kan jou op meerdere manier helpen. We beginnen met duidelijk te krijgen wat er aan de hand is en wat er nodig is om jou een stap verder te brengen. Dit doet het Yeph Expertiseteam. Het team praat met jou, je gezin en andere hulpverleners. We proberen hulp zoveel mogelijk thuis in je vertrouwde omgeving te bieden. Soms kan het zijn dat je voor je behandeling een tijdje woont op een van de locaties van Yeph.

  • Sterker nog, jij loopt voorop. Want het gaat immers om jou! Yeph helpt door samen te werken, in eerste instantie met jou, maar ook met jouw gezin of andere hulpverleners. We gaan om te beginnen vooral naar jou luisteren, waar loop jij tegenaan? En wat is er nodig om dit uit de weg te helpen? Wij vinden het heel belangrijk dat jij alles begrijpt en je goed voelt bij alle stappen.

  • Als je behandeling op een groep krijgt, wordt dit uitgevoerd door een van de drie Yeph organisaties: Youké, Pluryn of ’s Heeren Loo. Er zijn verschillende plekken in de regio Utrecht waar je terecht kunt. Een overzicht van deze plekken vind je op deze pagina.